Pimppiä Deittipalstalta Meidän Metodeilla

Pimppiä Deittipalstalta Meidän Metodeilla

Nykypäivänä ilman parisuhdetta elävät eivät maleksi useinkaan yökerhoissa etsimässä nais tai miesseuraa, sen sijaan seuranhaku on pikkuhiljaa siirtynyt entistä suuremmin netin deittisivuille, kun seuralaisen etsintä internetistä on selvästi kätevämpää. Huolimatta siitä, että suurin osuus ilman kumppania olevista hakee pidempiaikaista parisuhdetta, on internet melko toimiva alusta näiden lisäksi seksiä etsiville. Tästä johtuen kuluttajien ulottuville on syntynyt lukuisia seksiseuraa hakeville suunnattuja palveluja, sillä deittisivustot ovat selvästi äkänneet hyvän kohderyhmän. Seksiä etsivän naimattoman onkin suoranaisesti järjetöntä jättäytyä ilman rekisteröitymistä yhdelle edellä mainitun kaltaisista treffisivustoista.

Kaikkinensa hankalin tekijä näyttää olevan löytää deittisivusto, joka täyttää vaatimustason. Juuri nyt verkossa on massiivinen lukumäärä palveluita, mitkä näyttäisi olevan kohdennettu seksiä metsästäville. Mikäli haluat varmistaa onnistumisen kannattaa rekisteröityä muutamaan treffisovellukseen sekä metsästää seuraa panemiseen jokaisesta samaan aikaan. Ikävämpi tosiasia on se, että miespuoliset etsivät seksikaveria edellä mainituista seksiseuran haku (recommended site) palveluista huomattavasti naisia reilummin, tästä johtuen mieskävijöitä näyttää olevan monesti liian suuri määrä verrattuna rekisteröityneisiin naisiin. Saattaa näyttää himpun verran epäreilulta, mutta useissa deittisovelluksissa käyttö naispuolisille on ilmaista niinpä ainoastaan mieskäyttäjät päätyvät maksamaan seuran metsästämisestä. Tapa tuntuu olevan vahvistumassa koska lukuista sivustot ovatkin onnistuneet saamaan näin entistä enemmän naispuolisia. Naisten vikittely on mainitun kaltaista hintastrategiaa noudattavilla treffisivustoilla monesti nopeaa, niinpä hintastategia näyttää tuottavan tulosta. Äijien on parasta siis pulittaa rahaa sille, jotta sivuston sukupuolten välinen tasapaino olisi juuri heille käytännöllinen.

Merkille pantava seikka seksin löytämisessä netistä tuntuu olevan se, että oma kuvasi on laadukas. Munaa metsästävät naisihmiset tuppaavat antamaan yleensä reippaasti mieluummin aikaansa niille mieskäyttäjille, ketkä ovat selkeästi panostaneet profiilikuvan takia. Yritä säilyttää myös fiksut käytösnormit. Naisihmiset kiinnostuvat fiksuista miehistä myöskin verkossa. Henkilökohtainen profiiliteksti on hyvä myöskin läpikäydä virheiden varalta, koska kirjoitusvirheitä pullisteleva profiilikuvaus voi antaa kirjoittajasta tyhmän vaikutelman.

Erityisesti verkossa on parasta tehdä selväksi se, että käyttäjänimen rekisteröijä voi tosiasiassa olla joku toinen kaveri kuin profiilin kuvassa. Noudata turvallisuusvinkkejä oman viihtyvyytesi tähden. Mene paljastamaan henkilökohtaista tietoa henkilöllisyydestäsi vain ekan treffin yhteydessä. Yleinen mesta näyttää olevan kannattavin kohde ensideitille. Lienee aina yhtä vaarallinen ajatus järjestää ensi tapaaminen heti ventovieraan majapaikkaan, vaikka tekisi mieli miten kovaa tahansa. Ravintolat ja myöskin pubit lienevät järkeviä kohteita ensitapaamisen järjestelyyn. Pyri huolehtimaan myös kondomin käytöstä. Palstoilla bongaamallasi tytöllä on hyvin suurella todennäköisyydellä ollut lukemattomia panokumppaneita ennen sinua. Kondomin käyttö on puoli-ilmainen tapa pitää taudit pois.

Parisuhteessa elävät naiset tuntuvat olevan hyvä kohde pelkästään panoseuraa haluaville miehille.

Address of ESDA

ESDA

Somali Regional State
Somali Region P.o.box:698 Ethiopia
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Phone: +251257756476/7260

Mobile: +251915765347

http://www.esda.org

 

Official Facebook